Informatii trenuri CFR Calatori, lista completa

Mersul Trenurilor iti ofera lista completa cu trenuri CFR, Regio, InterRegio, informatii complete despre fiecare cursa pentru a putea compara cu usurinta rezultatele. De acum nimic mai simplu, informatiile pot fi accesate de pe telefonul tau mobil. Datorita usurintei cu care poate fi utilizata aplicatia web dedicata trenurilor din Romania, alegerea rutei potrivite este placuta si mult mai usoara. Compara rezultatele si selecteaza ceea ce ti se potriveste in functie de program, pret bilet tren, distanta, opriri, clasa vagonului. Nu te-ai convins? Mersul Trenurilor poate fi accesata de pe orice dispozitiv contectat la internet. Ocupa-ti timpul cu ceea ce iti place sa faci.

Cum functioneaza Mersul Trenurilor

Daca ar trebui sa descriem aplicatia noastra in doua cuvinte cele mai potrivite ar fi: rapid, simplu desi prezinta mai multe avantaje. Iata cele 6 motive care sustin cele spuse anterior:

  • selecteaza ruta prin completarea formularului de cautare rapid si simplu
  • vizualizeaza cu usurinta informatiile CFR Calatori
  • aplicatia este scalabila pentru toate device-urile
  • te ajutam sa alegi ceea ce ti se potriveste cel mai bine prin aplicarea filtrelor din formularul de cautare
  • mai putine griji si pierdere de timp
  • contine lista intreaga cu trenurile din Romania

Fii prietenul nostru pe Facebook pentru a primi cele mai noi stiri despre trenuri, program CFR Calatori in functie de principalele evenimente din Romania precum Untold, NeverSea, program estival si tot ceea ce graviteaza in jurul acestui mijloc de deplasare. Afla cum poti ajunge in Grecia sau Turcia cu trenul din Bucuresti.

Informatiile CFR Calatori sunt preluate din sursa pusa la dispozitie de catre Guvernul Romaniei. Datele sunt preluate si rafinate pentru ca fiecare utilizator sa ai parte de o experienta cat mai placuta. Nu raspundem pentru micile inconveniente ale celor 1900 de trenuri care circula zilnic in Romania catre marile orase si nu numai. Ne bucuram sa reprezentam solutia online de informarea asupra mersul trenurilor din Romania si va dorim la cat mai mlte calatorii placute.