Tren din Timisoara Nord program si preturi oferit de Mersul Trenurilor

Stim cat de important este timpul pentru fiecare deaceea am creat aplicatia Mersul Trenurilor care poate fi descrisa in doar doua cuvinte: rapida, simpla. Pagina pe care te afli este un landing page care contine lista completa cu informatii cu privire la tren din Timisoara Nord catre principalele destinatii/orase din Romania. Filtreaza rezultatele dupa bunul tau plac si alege ce ti se potriveste.

Verifica preturile pentru fiecare clasa, distanta si utilitati ale vagoanelor pentru fiecare link din lista: tren din Timisoara Nord. Acceseaza aplicatia noastra de pe telefonul tau mobil de oriunde pentru a fi informat despre serviciile CFR Calatori. Selecteaza din cele 1900 de trenuri care circula zilnic in Romania serviciile care ti se potrivesc precum: transportul bicicletelor si schiurilor, tranportul animalelor de companie, trasnport pentru aeroportul Otopeni, calatorie la vagon de dormit sau cuseta. Afla totul despre serviciile si promotiile oferite de catre CFR pentru ruta: tren din Timisoara Nord.

De exemplu in cazul transportului de biciclete la clasa a doua se va achita extra fata de pretul biletului, 5 lei iar numarul total de biciclete nepliabile permis este de 4. Insa avantajul mare il ofera bicicletele pliabile care beneficiaza de transport gratuit in limita spatiului disponibil. In cazul animalelor acestea trebuie sa aiba botnita si tinute in lesa langa stapan.