Tren Targu jiu - Beclean pe somes pret bilet

Mersul trenurilor Targu jiu Beclean pe somes iti pune la dispozitie toate informatiile CFR cu privire la aceasta ruta, orarul complet, pretul biletelor, intarzierile, distanta feroviara, timpul de parcurs cat si dotarile pe care trenul le are: Wifi, priza, aer conditionat, spatiu pentru fumatori si multe altele. In urma cautarii Dvs. tren Targu jiu Beclean pe somes au fost gasite urmatoarele rezultate: pretul biletelor variaza pentru clasa I: 110.4 lei, clasa II: 73.1 lei. Durata calatoriei este de 07:16 h, iar distanta pe care o veti parcurge este de 389 kilometri.

Pentru a afla informatii exacte despre mersul trenurilor Targu jiu Beclean pe somes ai posibilitatea de a folosi filtrele din formularul de cautare: data de plecare, ora si filtrul pentru trenuri private, regio, interRegio, cat si ziua in care doresti sa folosesti serviciile CFR.

Mersul Trenurilor este o aplicatie gratuita care va ofera informatii despre mersul trenurilor Targu jiu Beclean pe somes, pretul biletelor de tren, tipul trenului (privat, regio, interRegio), cele mai importante evenimente din an, cat si preturile pentru adulti, copii, varstnici.

Mersul trenurilor: informatii bilete tren Targu jiu Beclean pe somes

Aplicatia noastra poate fi folosita de pe orice device, fie el: calculator, tableta sau mobil, rezultatele afisate pentru mersul trenurilor Targu jiu Beclean pe somes fiind aceleasi cu cele afisate de tabela de afisaj din gari. Informatiile sunt actualizate la zi pentru ca tu sa primesti cele mai bune rezultate privind conditiile traficului feroviar, intarzieri, etc.

Avantajele calatoriei cu trenul IR 1835, ruta tren Targu jiu Beclean pe somes iti poate salva mult din timpul tau liber, astfel pe durata parcurgerii celor 389 de kilometri care este de aproximativ 07:16 h, te poti relaxa, citi o carte, accesa internetul prin reteaua Wifi disponibila acum in vagoanele de tren, in acelas timp poti evita ambuteiajele din traficul rutier, astfel poti respecta intalnirile de la ore fixe. Reducerile pentru studenti sunt consistente, preturile sunt accesibile pentru toata lumea si nu in ultimul rand iti poti face prieteni noi.

Incepand cu data de 1 Februarie 2017, studentii vor circula gratuit pe toate categoriile de transport intern feroviar la clasa a doua, incluzand si aceasta ruta. Gratuitatea este valabila tot anul calendaristic universitar, nu are limite de curse saptamanale/lunare, indiferent de distanta.

Fii primul care afla accesand aplicatia noastra, schimbari precum pret bilete tren Targu jiu Beclean pe somes, intarzieri, orarul CFR Calatori. Va dorim o calatorie placuta pe toata durata traseului. Alaturati-va comunitatii noastre de pe Facebook pentru a primi cele mai noi stiri. Va reamimtim ca informatiile prezentate pe site au un caracter orientativ.

  Campurile marcate cu bulina verde reprezinta oferte Regio

Data: 2018-12-13

Nume Tren
Statie Plecare
Statie Sosire
Ora Plecare
Ora Sosire
Durata
Distanta
Pret Clasa I
Pret Clasa II
Companie

Trenuri de zi

IR 1836
Targu Jiu
Bucuresti Nord
15:05
20:48
14:32 (00:22 asteptare)
781 Km
N/A
82.3 lei
CFR
+
IR 1641
Bucuresti Nord
Beclean pe Somes
21:10
05:37
CFR
+

Trenuri de seara

IR 1835
Targu Jiu
Cluj Napoca
21:30
04:46
09:42 (00:32 asteptare)
389 Km
N/A
100.7 lei
CFR
+
IR 1843
Cluj Napoca
Beclean pe Somes
05:18
07:12
CFR
+
Pentru ruta de intoarcere gasiti aici tren Beclean Pe Somes Targu Jiu.