Tren Iasi Arad

Mersul trenurilor Iasi Arad iti pune la dispozitie toate informatiile CFR cu privire la aceasta ruta, orarul complet, pretul biletelor, intarzierile, distanta feroviara, timpul de parcurs cat si dotarile pe care trenul le are: Wifi, priza, aer conditionat, spatiu pentru fumatori si multe altele. In urma cautarii Dvs. tren Iasi Arad au fost gasite urmatoarele rezultate: pretul biletelor variaza pentru clasa I: 179.5 lei, clasa II: 121 lei. Durata calatoriei este de 16:57 h, iar distanta pe care o veti parcurge este de 790 kilometri.

Pentru a afla informatii exacte despre mersul trenurilor Iasi Arad ai posibilitatea de a folosi filtrele din formularul de cautare: data de plecare, ora si filtrul pentru trenuri private, regio, interRegio, cat si ziua in care doresti sa folosesti serviciile CFR.

Mersul Trenurilor este o aplicatie gratuita care va ofera informatii despre mersul trenurilor Iasi Arad, pretul biletelor de tren, tipul trenului (privat, regio, interRegio), cele mai importante evenimente din an, cat si preturile pentru adulti, copii, varstnici.

Mersul trenurilor: informatii bilete tren Iasi Arad

Aplicatia noastra poate fi folosita de pe orice device, fie el: calculator, tableta sau mobil, rezultatele afisate pentru mersul trenurilor Iasi Arad fiind aceleasi cu cele afisate de tabela de afisaj din gari. Informatiile sunt actualizate la zi pentru ca tu sa primesti cele mai bune rezultate privind conditiile traficului feroviar, intarzieri, etc.

Avantajele calatoriei cu trenul IR 1765, ruta tren Iasi Arad iti poate salva mult din timpul tau liber, astfel pe durata parcurgerii celor 790 de kilometri care este de aproximativ 16:57 h, te poti relaxa, citi o carte, accesa internetul prin reteaua Wifi disponibila acum in vagoanele de tren, in acelas timp poti evita ambuteiajele din traficul rutier, astfel poti respecta intalnirile de la ore fixe. Reducerile pentru studenti sunt consistente, preturile sunt accesibile pentru toata lumea si nu in ultimul rand iti poti face prieteni noi.

Incepand cu data de 1 Februarie 2017, studentii vor circula gratuit pe toate categoriile de transport intern feroviar la clasa a doua, incluzand si aceasta ruta. Gratuitatea este valabila tot anul calendaristic universitar, nu are limite de curse saptamanale/lunare, indiferent de distanta.

Fii primul care afla accesand aplicatia noastra, schimbari precum pret bilete tren Iasi Arad, intarzieri, orarul CFR Calatori. Va dorim o calatorie placuta pe toata durata traseului. Alaturati-va comunitatii noastre de pe Facebook pentru a primi cele mai noi stiri. Va reamimtim ca informatiile prezentate pe site au un caracter orientativ.

  Campurile marcate cu bulina verde reprezinta oferte Regio

Data: 2019-10-14

Nume Tren
Statie Plecare
Statie Sosire
Ora Plecare
Ora Sosire
Durata
Distanta
Pret Clasa I
Pret Clasa II
Companie

Trenuri de noapte

R 5611
Iasi
Pascani
05:06
06:29
15:30 (00:43 asteptare)
731 Km
N/A
126.3 lei
CFR
+
IR 1833
Pascani
Arad
07:12
20:36
CFR
+
IR 1833
Iasi
Arad
06:06
20:36
14:30
731 Km
N/A
121 lei
CFR
+

Trenuri de zi

IR 1765
Iasi
Arad
15:25
08:22
16:57
790 Km
N/A
121 lei
CFR
+
Pentru ruta de intoarcere gasiti aici tren Arad Iasi.