Tren Dej calatori - Pitesti pret bilet

Mersul trenurilor Dej calatori Pitesti iti pune la dispozitie toate informatiile CFR cu privire la aceasta ruta, orarul complet, pretul biletelor, intarzierile, distanta feroviara, timpul de parcurs cat si dotarile pe care trenul le are: Wifi, priza, aer conditionat, spatiu pentru fumatori si multe altele. In urma cautarii Dvs. tren Dej calatori Pitesti au fost gasite urmatoarele rezultate: pretul biletelor variaza pentru clasa I: 141.3 lei, clasa II: 91.5 lei. Durata calatoriei este de 09:12 h, iar distanta pe care o veti parcurge este de 599 kilometri.

Pentru a afla informatii exacte despre mersul trenurilor Dej calatori Pitesti ai posibilitatea de a folosi filtrele din formularul de cautare: data de plecare, ora si filtrul pentru trenuri private, regio, interRegio, cat si ziua in care doresti sa folosesti serviciile CFR.

Mersul Trenurilor este o aplicatie gratuita care va ofera informatii despre mersul trenurilor Dej calatori Pitesti, pretul biletelor de tren, tipul trenului (privat, regio, interRegio), cele mai importante evenimente din an, cat si preturile pentru adulti, copii, varstnici.

Mersul trenurilor: informatii bilete tren Dej calatori Pitesti

Aplicatia noastra poate fi folosita de pe orice device, fie el: calculator, tableta sau mobil, rezultatele afisate pentru mersul trenurilor Dej calatori Pitesti fiind aceleasi cu cele afisate de tabela de afisaj din gari. Informatiile sunt actualizate la zi pentru ca tu sa primesti cele mai bune rezultate privind conditiile traficului feroviar, intarzieri, etc.

Avantajele calatoriei cu trenul IR 1642, ruta tren Dej calatori Pitesti iti poate salva mult din timpul tau liber, astfel pe durata parcurgerii celor 599 de kilometri care este de aproximativ 09:12 h, te poti relaxa, citi o carte, accesa internetul prin reteaua Wifi disponibila acum in vagoanele de tren, in acelas timp poti evita ambuteiajele din traficul rutier, astfel poti respecta intalnirile de la ore fixe. Reducerile pentru studenti sunt consistente, preturile sunt accesibile pentru toata lumea si nu in ultimul rand iti poti face prieteni noi.

Incepand cu data de 1 Februarie 2017, studentii vor circula gratuit pe toate categoriile de transport intern feroviar la clasa a doua, incluzand si aceasta ruta. Gratuitatea este valabila tot anul calendaristic universitar, nu are limite de curse saptamanale/lunare, indiferent de distanta.

Fii primul care afla accesand aplicatia noastra, schimbari precum pret bilete tren Dej calatori Pitesti, intarzieri, orarul CFR Calatori. Va dorim o calatorie placuta pe toata durata traseului. Alaturati-va comunitatii noastre de pe Facebook pentru a primi cele mai noi stiri. Va reamimtim ca informatiile prezentate pe site au un caracter orientativ.

  Campurile marcate cu bulina verde reprezinta oferte Regio

Data: 2018-11-20

Nume Tren
Statie Plecare
Statie Sosire
Ora Plecare
Ora Sosire
Durata
Distanta
Pret Clasa I
Pret Clasa II
Companie

Trenuri de zi

IR 1746
Dej Calatori
Bucuresti Nord
08:12
19:40
14:15 (00:50 asteptare)
663 Km
N/A
136.5 lei
CFR
+
IR 1795
Bucuresti Nord
Pitesti
20:30
22:27
CFR
+

Trenuri de seara

IR 1642
Dej Calatori
Bucuresti Nord
21:02
06:14
12:18 (00:16 asteptare)
599 Km
N/A
65.15 lei
CFR
+
R 9021
Bucuresti Nord
Pitesti
06:30
09:20
CFR
+
Pentru ruta de intoarcere gasiti aici tren Pitesti Dej Calatori.