Cum arata vagoanele de tren facute in Romania

Cum arata vagoanele de tren facute in Romania

Compania Astra Arad se ocupa de construirea vagoanelor de trenuri pentru Brazilia si Cehia. Dotarile acestora sunt de ultima generatie, continand toate instalatiile obligatorii cum ar fi aer conditionat, alimentare curent, iluminat cu mai multe trepte, instalatie de informare calatori cu ecran, GPS, toalete cu vacuum si multe altele. Instalatia de frana este de ultima generatie continand frana pneumatica, electromagnetica.

Confortul pasagerilor este pus pe primul plan, ajungand chiar la cel din clasa business al curselor aviatice. Scaunele de piele confortabile asigura calatorilor starea necesara pentru o calatorie relaxanta pana la destinatie.

Rezultatul final al vagoanelor de tren exportate este demn de un vagon din 2017, in vreme ce majoritatea trenurile de la noi sunt vechi, nu foarte primitoare si destul de lente. Speram ca si noi sa beneficiem in viitorul apropiat de astfel de conditii.

Intr-o epoca a vitezei, compania Astra Arad raspunde cerintelor exigente ale clientilor straini, si se ridica la nivelul si standardele impuse de acestia.

Informatii Mersul Trenurilor