Untold 2017: Orar mersul trenurilor

Untold 2017: Orar mersul trenurilor

In perioada 3 - 6 august 2017, timp de 4 zile orasul Cluj va imbraca haine de sarbatoare datorita celui mai mare festival de muzica electronica din Europa de Est: UNTOLD. Deja la a treia editie, organizatorii isi vor rasfata cei peste 300.000 de fani cu cele mai mari nume din muzica house, techno, drum & bass.

In acest univers magic de la UNTOLD va participa anul acesta si Ellie Goulding care vine pentru prima data in Romania vara aceasta. Inca de la editia anterioara ai asteptat cu sufletul la gura festivalul de anul acesta. Timpul trece repede pana cand cele mai ascultate voci ale lumii vor fi live pe scena UNTOLD in luna August.

Festivalul Untold ca si in anii precedenti va alea loc pe stadionul Cluj Arena, unde se estimeaza ca 30.000 de straini sa fie asteptati, in cautare de muzica buna, distractie si aventura. Pentru acestia, localnicii pregatesc cele mai bune servicii hoteliere, cazari in regim all inclusive, mancaruri traditionale si transport prelungit pana noaptea.

Daca sunteti hotarati sa plecati intr-un grup mare, cel mai facil mod de transport este cu trenul. Astfel evitati aglomeratia de pe drum, cat si in parcarile din orasul Cluj. Aplicatia Mersul Trenurilor va pune la dispozitie lista completa cu informatii despre mersul trenurilor CFR in toata aceasta perioada, orarul cat si pretul biletelor.

Principalele vedete asteptate pe scena din Cluj

  • AFROJACK
  • ARMIN VAN BUUREN
  • AXWELL & INGROSSO
  • DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
  • HARDWELL
  • MARTIN GARRIX

Orar Mersul Trenurilor