Tren spre Viisoara H program si preturi

Zilnic transportul feroviar va pune la dispozitie aproximativ 1900 de trenuri care circula in toata Romania si nu numai. Pentru a economisi timp am creat aplicatia Mersul Trenurilor care preia informatiile publicate de catre Guvernul Romaniei, le prelucreaza si vi le afiseaza intr-un mod placut, simplu pentru ca fiecare utilizator interesat de ruta: tren spre Viisoara H sa poate face alegerea cea mai buna in functie de nevoile sale. Aplicatia Mersul Trenurilor este descrisa de doua cuvinte: simpla, rapida datorita formularul de cautare avansata care poate filtra dupa: zi, ora sau tipul de tren.

Citeste rubrica noastra de stiri pentru a afla informatii recente despre reducerile acordate calatorilor, conditiile de deplasare, pretul pentru studenti, pensionari, elevi si copii, tarifele pentru vagoanele cu cuseta, numarul de opriri pentru ruta tren spre Viisoara H si multe alte facilitati puse la dispozitie de CFR Calatori.

Daca calatoresti frecvent pe ruta tren spre Viisoara H si nu numai iti recomandam sa optezi pentru un abonament ca sa beneficiezi de reduceri. Abonamentele sunt eliberate pe loc si au valabilitate in functie de optiunea pe care o alegi: 5, 10, 15 sau 30 de zile. In cazul in care cumperi online poti beneficia de o reducere intre 10 - 25%. Deasemenea se aplica reduceri grupurilor mai mari de 10 persoane.