Tren spre Alesd program si preturi

Zilnic transportul feroviar va pune la dispozitie aproximativ 1900 de trenuri care circula in toata Romania si nu numai. Pentru a economisi timp am creat aplicatia Mersul Trenurilor care preia informatiile publicate de catre Guvernul Romaniei, le prelucreaza si vi le afiseaza intr-un mod placut, simplu pentru ca fiecare utilizator interesat de ruta: tren spre Alesd sa poate face alegerea cea mai buna in functie de nevoile sale. Aplicatia Mersul Trenurilor este descrisa de doua cuvinte: simpla, rapida datorita formularul de cautare avansata care poate filtra dupa: zi, ora sau tipul de tren.

Citeste rubrica noastra de stiri pentru a afla informatii recente despre reducerile acordate calatorilor, conditiile de deplasare, pretul pentru studenti, pensionari, elevi si copii, tarifele pentru vagoanele cu cuseta, numarul de opriri pentru ruta tren spre Alesd si multe alte facilitati puse la dispozitie de CFR Calatori.

Daca calatoresti frecvent pe ruta tren spre Alesd si nu numai iti recomandam sa optezi pentru un abonament ca sa beneficiezi de reduceri. Abonamentele sunt eliberate pe loc si au valabilitate in functie de optiunea pe care o alegi: 5, 10, 15 sau 30 de zile. In cazul in care cumperi online poti beneficia de o reducere intre 10 - 25%. Deasemenea se aplica reduceri grupurilor mai mari de 10 persoane.