Festivalul Electric Castle 13-16 iulie

Festivalul Electric Castle 13-16 iulie

Festivalul Electric Castle va alea loc intre 13-16 iulie in judetul Cluj pe domeniul Castelului Banffy.

Ajuns deja la 5-a editie, festivalul a trecut de mult granitele tarii, ajungand ca in fiecare an sa fie nominalizat in finala European Festival Awards. Arhitectura castelului Banffy creaza o atmosfera de poveste, plina de aventura unde muzica electronica va rasuna pana in zori.

Electric Castle este singurul festival din Romania ce propune o experienta unica si autentica de festival datortită artistilor ce alcatuiesc lineup-ul. Sute de artisti vor urca pe cele 9 scene pregatite pentru festival. Un nou concept vizual, instalații artistice surprinzatoare, arte contemporane si teatru stradal, sunt printre surprizele ce va asteapta anul acesta.

Cea de-a 5-a editie se asteapta sa fie cu totul speciala, fiind invitati unii dintre cei mai buni artisti ai Europei: Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Die Antwoord, Gorgon City, Enter Shikari and Bonobo.

Metodele prin care puteti sa ajungeti la Electric Castle, sunt fie cu masina, fie cu trenul. Daca optati pentru a doua varianta, ceea ce este de recomandat avand in vedere faptul ca la un festival de aceasta anvergura apare aglomeratia. Va recomandam sa utilizati site-ul nostru pentru a stii din timp orarul trenurilor care ajung in Cluj.

Informatii Mersul Trenurilor