Bucuresti Viena cu trenul

Bucuresti Viena cu trenul

Trenul Express pleaca din Bucuresti Gara de Nord la 13:20, Brasov la 15:45 si Sighisoara la 18:29, sosind Viena Hbf la 08:21.

Vagonul este unul modern cu aer conditionat, plus cateva compartimente de lux, cu dus si toaleta, si un vagon cu canapea cu compartimente de cate 4 si 6 locuri. Un bar-bistro este atasat intre Bucuresti si Arad, care serveste bauturi, gustari si mancaruri calde, sau va puteti lua picnicul adus de dvs. Peisajul prin muntii Carpati dintre Ploesti si Brasov este minunat!

Rezervate online in avans, tarifele incep de la 49 € cu cuseta de 6 locuri, 59 € in cuseta de 4 locuri, 69 € cu 3 locuri, 90 € cu un pat intr-un dormitor pentru doua locuri sau 150 € cu un dormitor cu un singur pat, totul pentru tine.

Biletele trebuie cumparate de la o casa de bilete CFR din Romania, cum ar fi Bucurestiul Nord sau Brasov, asa ca utilizati acest site numai pentru calatoriile cu o singura directie sau dus-intors, care incep din Romania.

In mod alternativ, biletele pot fi cumparate la preturi locale de agentia Paralela 45 Turism. Acestea pot furniza bilete de tren incepand cu Bucurestiul, recomandate pana acum de mai multi corespondenti de locuri.

Timpul mediu de călătorie între București și Viena este de 19 ore 03 minute. Cea mai rapidă rută este de 17h31 minute. Primul tren care pleacă din București este la ora 05:45, ultimul la 13:00. Există o medie de 3 trenuri pe zi între București și Viena, plecând aproximativ la fiecare 4 h26 minute.